COVID-19 / CORONA VIRUS

Bij Jan Frantzen nemen we de huidige situatie rondom het COVID-19 virus erg serieus. We nemen dan ook geen onnodige risico’s in het contact dat we met onze klanten hebben. Graag informeren we je wat dit voor effect heeft op de verschillende momenten waarop je met ons in aanraking komt.

BEZOEK VAN ONZE SHOWROOM

We volgen de adviezen vanuit het RIVM en overheid en deze adviezen hebben de hoogste prioriteit. Dit kan ervoor zorgen dat je showroom bezoek wellicht iets anders verloopt dan je van ons gewend bent. Onze medewerkers zijn uitgebreid geïnformeerd over de maatregelen die worden gehandhaafd en zullen hier ten alle tijden rekening mee houden.

Een afspraak maken voor uw bezoek is dus niet nodig.

 

DE LEVERING VAN JE MEUBELEN

Tijdens de levering houden we de richtlijnen van de overheid en het RIVM aan. Dit houdt onder meer in dat we geen handen schudden en gepaste afstand houden.

Indien je zelf symptomen van het COVID-19 virus hebt of thuis in quarantaine zit, willen we je vragen zo snel mogelijk contact op te nemen met ons over de levering van je nieuwe meubelen. Het is conform de richtlijnen van het RIVM dan niet verantwoord om de levering van de meubelen door te laten gaan. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing rondom de levering van je meubelen.