Een klassiek interieur. Bij Jan Frantzen vindt u klasse en kwaliteit

Steeds meer mensen hebben oog voor detail en genieten van de schoonheid van ronde vormen en strakke lijnen in huis. Elk interieur is daarbij uniek, want geen woning is gelijk. Het combineren van verschillende stijlvolle, modern klassieke meubels geeft uw woon- en werkvertrekken elk een eigen, overduidelijk samenhangend karakter.

Klasse, stijl en allure

Wat te denken van een glanzend, mahoniehouten bureau zoals bureau Brent in combinatie met de chique en perfect bijpassende captains chair? Beide, wanneer u dat wenst, uiteraard speciaal voor u op maat gemaakt. Dergelijke klasse, stijl en allure vindt u alleen bij Jan Frantzen in Zevenhuizen. Hoe de stijl van de klassieke meubels die u in onze showroom vindt er precies uitziet? Bekijk hier de voorbeelden van meubels in klassiek moderne stijl, geheel uit eigen ontwerp.

Waarom kiezen voor een klassiek interieur?

Een bepaalde dosis lef is soms wel nodig wanneer u kiest voor een klassieke woonstijl. Zeker wanneer u gaat voor designmeubels waar u uw eigen twist aan kunt geven. Denk hierbij aan unieke ontwerpfactoren op het gebied van materiaalkeuze, kleurcombinaties en maatvoering. 

Durf uw eigen pad te volgen en creëer samen met de vakmensen van Jan Frantzen een interieur dat zelfbewustzijn, kwaliteit en klasse uitstraalt. En dat vervolgens ook nog perfect combineert met comfort, luxe en prettig wonen. Zeker wanneer u kiest voor modern klassiek. Een stijl die ‘eigentijds’ en ‘tijdloos’ feilloos tot een perfecte match samenbrengt. 

Uw nieuwe, klassieke interieur kan tegelijkertijd prima gloednieuw en modern zijn. Houdt u van de luxe en elegante woonstijl uit de ‘roaring twenties’? Of spreekt de strakke en symmetrische jaren 50 stijl juist tot uw verbeelding? In onze showroom treft u een overvloed aan elegante strakke vormen en ronde lijnen uit verschillende klassieke interieurstijlen aan.

klassieke-meubels

Referenties

“Prachtige en kwalitief goede meubels! Ga vooral eens kijken in de winkel, meer dan 2500 m2 aan plezier en keuze mogelijkheid. Vriendelijk personeel en adequaat geholpen. Hier kom ik zeker nog een keer terug!” – Jeroen Bosch
“Voor de 2e maal meubelen gekocht bij Jan Frantzen. Deze keer maatwerk laten maken. Ik moet zeggen dat het wat lang duurde voordat er geleverd kon worden maar dan heb je ook wat. Goede producten voor een goede prijs en een zeer goede service van al het personeel. Chappeau! ” – Vincent

Klassiek interieur voor kenners

Bij Jan Frantzen werken mensen met gevoel voor mensen én meubels. Het op persoonlijke wijze met u samenstellen van een passend klassiek interieur is een van onze belangrijkste kernwaarden. Elke woning is anders. En elk mens heeft zijn of haar eigen woonideeën en standaard voor comfort. Of het nu gaat om modern, Art Deco, modern klassiek of juist een combinatie daarvan. Wat u ook zoekt, de grote hoeveelheid aan combinatiemogelijkheden maakt het kiezen van meubels vaak uitdagend en bijzonder boeiend tegelijkertijd. 

Daarnaast wilt u waarschijnlijk jaren vooruit met uw nieuwe klassieke interieur. Voor tijdloos en kwalitatief hoogstaand wooncomfort is het maken van de juiste keuzes daarom zeer belangrijk. Stelt u deskundig en persoonlijk advies op prijs? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze vakkundige medewerkers. Met ruim 40 jaar ervaring adviseren wij u graag aan huis over alle interieurmogelijkheden. Zo ontdekt u snel en doelgericht welk interieur perfect bij u en uw woonsituatie past.

Klassiek-interieur

Art Deco display

Book Chair Anna

Product bekijken

Tv meubel Art Deco

Product bekijken

Fauteuil Royale

Product bekijken

Art Deco Tv dressoir

Product bekijken

Room divider

Product bekijken

Eetkamerstoel Bangkok

Product bekijken

Art Deco bureau Beau

Product bekijken

Eetkamertafel Winslow

Product bekijken

Moderne meubels met een klassieke stijl

We zien vaak dat mensen die bewust voor een klassieke stijl kiezen dat meteen voor hun hele huis doen. Klassieke meubels in een modern jasje komen natuurlijk het allerbest tot hun recht wanneer u dezelfde of overeenkomstige stijl in iedere ruimte terug laat komen. Er zijn meer dan genoeg opties voor het op klassieke wijze (her)inrichten van uw complete woning. En klassiek is allang niet meer synoniem voor ‘oud’. Klassiek modern is voor veel mensen de nieuwe norm en ook voor deze stijl bent u bij ons aan het meest vakkundige adres.

Nieuw meubilair erin, het oude direct en moeiteloos eruit

U vindt bij ons voor ieder woon- en werkvertrek meubilair in ronde vormen en strakke lijnen. Ook voor grote en bijpassende vazen ter opluistering van elk vertrek bent u bij ons aan het juiste adres. Dit alles komt samen in een ruime keuze aan bureaus, (boeken)kasten, tafels, zitmeubelen en hockersEn uw oude meubels? Die ruilt u direct en moeiteloos bij ons in. Neem een foto mee naar onze showroom en we bekijken samen met u wat uw oude meubels u nog opleveren. Kwaliteit staat immers voor lange levensduur. Als liefhebber van klassieke en stijlvolle interieurs koos u waarschijnlijk voorheen ook al bewust voor topkwaliteit. Daarom bieden wij uw oude meubels graag een nieuw bestaan in een ander interieur.

Klassiek interieur, geheel in uw eigen stijl

Wat uw klassieke interieur op en top uniek maakt, is het feit dat u zelf de materialen en kleuren kiest. Daarbij is het precies op maat en voor uw huis passend maken van de meubels natuurlijk altijd mogelijk.

Aan de basismaterialen waarmee wij de meubelstukken zelf ontwerpen en maken, herkent u de hoogstaande klasse ervan. Denk hierbij aan mahoniehout, koper, velours en hoogstaande kwaliteit rundleder. Een bankstel of een fauteuil is pas echt úw bankstel of fauteuil wanneer de hoogte, de breedte en de diepte ervan precies bij uw eigen been- en lichaamslengte passen. Wij hebben de kennis en kunde in huis om uw zitmeubel perfect passend te maken.

Bekijk maar eens de Jazz Diner eetkamerstoel. De basisvorm van deze stoel staat vast, maar u bepaalt zelf het type bekleding, de kleur en de maatvoering en verhoudingen van de stoel.

Klassieke-meubelwinkel

Kies voor jarenlang en comfortabel woonplezier

Wonen met meubels die precies aansluiten bij wat u echt mooi vindt. U denkt bewust en u durft te kiezen. Ga daarom voor de persoonlijke meubels in uw eigen, klassiek moderne stijl. Breng duidelijk herkenbare klasse en kwaliteit in uw huis. En geniet in de komende jaren elke dag weer opnieuw van uw meubels in uw eigen, zelfgekozen stijl.