Maatwerk kasten: dé kast voor uw interieur

Met maatwerk kasten geeft u op bijzondere wijze vorm aan uw interieur. Een kast op maat komt goed van pas in de woonkamer of slaapkamer. U kunt in dit soort kast bijvoorbeeld kleding, schoenen of servies kwijt. Voor een design kast op maat bent u bij Jan Frantzen aan het goede adres. Met meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen van meubelstukken is Jan Frantzen een uitstekende keuze om een nieuwe kast aan te schaffen. Wat heeft hij u zoal te bieden en wat zijn de voordelen van een kast op maat?

Inspiratiebron voor uw meubels op maat

De meubelcollectie van Jan Frantzen wordt gekenmerkt door exclusiviteit, kwaliteit en een hoog stijlgehalte. Hierbij maakt Jan Frantzen veelvuldig gebruik van massief mahoniehout met een voorname structuur. Door de toepassing van de meest prachtige kleuren geeft Jan Frantzen hiermee een eigen signatuur af die niet alleen uniek is maar ook bijzonder fraai. Zelf laat Jan Frantzen zich graag inspireren door de Art Deco stijl en klassieke meubellijnen.

Waarom een kast op maat?

In plaats van een kant-en-klaar meubelstuk te kopen is er dus ook de maatwerk kast voor uw interieur. Welke voordelen bieden maatwerk kasten? Jan Frantzen legt het u graag uit:

  • U kiest voor een uniek en origineel ontwerp.
  • Maatwerk kasten passen altijd, terwijl dit bij een kant-en-klare kast niet zo is, want een vaststaand ontwerp beschikt over standaardmaten.
  • Het is aan u welke kleur en stijl u mooi vindt en daar houdt Jan Frantzen bij het ontwerpen rekening mee.
  • Met een kast op maat geeft u slim vorm aan een goede indeling.
  • Een kast op maat laten maken hoeft niet duurder te zijn dan de aankoop van een kast in een standaardmaat.
Maatwerk kasten

Referenties

“Prachtige en kwalitief goede meubels! Ga vooral eens kijken in de winkel, meer dan 2500 m2 aan plezier en keuze mogelijkheid. Vriendelijk personeel en adequaat geholpen. Hier kom ik zeker nog een keer terug!” – Jeroen Bosch
“Voor de 2e maal meubelen gekocht bij Jan Frantzen. Deze keer maatwerk laten maken. Ik moet zeggen dat het wat lang duurde voordat er geleverd kon worden maar dan heb je ook wat. Goede producten voor een goede prijs en een zeer goede service van al het personeel. Chappeau! ” – Vincent

Welke mogelijkheden biedt Jan Frantzen?

Meubels op maat is een belangrijke specialiteit van Jan Frantzen. Dit biedt dan ook volop mogelijkheden als u op zoek bent naar maatwerk kasten. Meubelontwerper Jan Frantzen blinkt voornamelijk uit in kasten gemaakt in een Art Deco stijl én klassieke meubellijnen. Design op maat, dat is waar hij goed in is en dit maakt het aantrekkelijk om hem in te schakelen voor maatwerk kasten. Wilt u een indruk krijgen van wat hij doet? Breng dan een bezoek aan zijn showroom in Zevenhuizen en ontdek wat hij voor u in petto heeft als het aankomt op maatwerk kasten.

Maatwerk kasten

Art Deco display

Book Chair Anna

Product bekijken

Tv meubel Art Deco

Product bekijken

Fauteuil Royale

Product bekijken

Art Deco Tv dressoir

Product bekijken

Room divider

Product bekijken

Eetkamerstoel Bangkok

Product bekijken

Art Deco bureau Beau

Product bekijken

Eetkamertafel Winslow

Product bekijken

Advies op maat

Voor u een opdracht uitzet om maatwerk kasten te laten ontwerpen, is professioneel advies prettig. Dit is bij Jan Frantzen uitstekend geregeld. Zo komt hij bij u aan huis om het een en ander op te meten en voorziet hij u van advies op maat. Dit kan ook niet anders, want maatwerk kasten zijn uniek en moeten passen in uw interieur. Uiteraard neemt hij ook uw wensen mee in het ontwerpen van een maatwerk kast en doet hij er alles aan om naar tevredenheid van u dit soort kast te maken voor bijvoorbeeld uw woon- of slaapkamer. Het ontwerp van de kast maakt hij voor u inzichtelijk via een tekening. Plan direct een afspraak in en ga voor een exclusieve kast op maat in uw interieur.

Waarom u kiest voor een maatwerk kast van Jan Frantzen

Gaat uw voorkeur uit naar een kast op maat gemaakt van hout? Kies voor de ervaring en specialiteit van Jan Frantzen. Van welke voordelen profiteert u als u hem inschakelt voor een kastontwerp?

  • U kiest voor een meubelontwerper met meer dan 40 jaar ervaring in het maken van kasten op maat.
  • Bezoek aan huis inclusief uniek tekenwerk behoort tot de mogelijkheden.
  • Om inspiratie op te doen kunt u altijd een bezoekje brengen aan de showroom in Zevenhuizen. De showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.
  • Maatwerk kasten worden ontworpen tegen een aantrekkelijke prijs en kenmerken zich door een snelle oplevering.
  • U profiteert te allen tijde van een uitstekende kwaliteit kast en een goede service.

Vraag een offerte aan voor een kast op maat

Wilt u een kast op maat in uw interieur dan laat u dit meubelstuk het liefst ontwerpen door een specialist? Dan zit u bij Jan Frantzen helemaal goed. Neem eenvoudig contact op om uw wensen met hem door te nemen. Bel hem via 0180-632259 of vraag een offerte aan per e-mail. Met talloze tevreden klanten kunt u bij hem te allen tijde rekenen op een goede kwaliteit én uitstekende service.