pop-up-banner
pop-up-banner-amsterdam
jan frantzen store

Pop-up store Jan Frantzen inAmsterdam

Kansen zijn er om gegrepen te worden. En zo ook deze.

Van 29 juni tot en met 27 juli presenteren wij een exclusief deel van onze collectie in een statig pand aan de Huidenstraat in Amsterdam, die wij deze maand omtoveren tot een kleurrijke en heuse Jan Frantzen pop-up store.

Het pand – te vinden in de welbekende Negen Straatjes – zal bestaan uit een uitstalling van onze nieuwste collectie, een plukje vintage, bijzondere accessoires én de kunst van World of Some. Gedreven door creatief koppel Sophy en Marc.

collage-banner
jan frantzen pop-up

In de pop-up store zullen zij hun SOME-art collectie presenteren, die op een eigenzinnige manier menselijke vormen, objecten en landschappen. Het zijn inspirerende kunstwerken, waarbij van gescheurd en geknipt beeldmateriaal nieuwe intrigerende creaties en taferelen ontstaan. Absurdisme en overdrijving staan hierin centraal.

De store is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur en dus ontvangen wij jullie graag voor een middagje inspiratie. Natuurlijk op gepaste afstand. Maar inclusief een lekker kopje koffie. Of goed glas wijn. En niét alleen in het weekend.

Plan route

maps
pop-up store