Unieke meubels op maat: Jan Frantzen

U wilt meubels op maat laten maken door een gerenommeerde ontwerper? Dan moet u zonder twijfel bij Jan Frantzen zijn. Met meer dan 40 jaar ervaring in het vak heeft Jan Frantzen namelijk een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Hij ontwerpt de meest fraaie meubelstukken in stijlen die variëren van Art Deco tot klassiek. Wilt u een indruk van zijn creatieve ontwerpen? Kom dan langs bij onze showroom in Zevenhuizen (Zuid-Holland), of bekijk de art deco collectie of de klassieke collectie van Jan Frantzen.

Inspiratiebron voor uw meubels op maat

De meubelcollectie van Jan Frantzen wordt gekenmerkt door exclusiviteit, kwaliteit en een hoog stijlgehalte. Hierbij maakt Jan Frantzen veelvuldig gebruik van massief mahoniehout met een voorname structuur. Door de toepassing van de meest prachtige kleuren geeft Jan Frantzen hiermee een eigen signatuur af die niet alleen uniek is maar ook bijzonder fraai. Zelf laat Jan Frantzen zich graag inspireren door de Art Deco stijl en klassieke meubellijnen. Alleen de hoogste kwaliteit voldoet bij Jan Frantzen aan de eisen, om zo altijd unieke meubels op maat af te leveren.

Art Deco display

Book Chair Anna

Product bekijken

Tv meubel Art Deco

Product bekijken

Fauteuil Royale

Product bekijken

Art Deco Tv dressoir

Product bekijken

Room divider

Product bekijken

Eetkamerstoel Bangkok

Product bekijken

Art Deco bureau Beau

Product bekijken

Eetkamertafel Winslow

Product bekijken

Ontwerpen vanaf de tekentafel

Tijdens het creëren van zijn fascinerende meubelontwerpen neemt Jan Frantzen plaats achter een traditionele tekentafel. Gewoon klassiek, ontwerpen op papier. Het resultaat is een bijzonder fraaie collectie aan Art Deco meubelen zoals de chaise longue, schitterende sofa’s, banken en hoekbanken. Daarnaast ontwerpt Jan Frantzen de meest uiteenlopende klassieke meubels in bijvoorbeeld Chesterfield stijl, maar dan met een moderne twist.

Meubels op maat

Referenties

“Prachtige en kwalitief goede meubels! Ga vooral eens kijken in de winkel, meer dan 2500 m2 aan plezier en keuze mogelijkheid. Vriendelijk personeel en adequaat geholpen. Hier kom ik zeker nog een keer terug!” – Jeroen Bosch
“Voor de 2e maal meubelen gekocht bij Jan Frantzen. Deze keer maatwerk laten maken. Ik moet zeggen dat het wat lang duurde voordat er geleverd kon worden maar dan heb je ook wat. Goede producten voor een goede prijs en een zeer goede service van al het personeel. Chappeau! ” – Vincent

Ambachtelijk gemaakte meubels op maat

Het aanbod in de ruim 2500 m2 tellende showroom in Zevenhuizen is uniek, verrassend en grotendeels door Jan Frantzen zelf ontworpen. Daarbij komt, dat al het meubilair ambachtelijk wordt gemaakt. Dit betekent dat de fraaie meubels onder anderen worden vervaardigd met pen-gat verbindingen. Dit biedt de mogelijkheid tot meubels op maat en maataanpassingen in vrijwel alle meubelen van Jan Frantzen. Hierbij wordt veel zorg en aandacht besteed aan de glans van het massief mahoniehout. Gloedvolle warme glanzen voeren de boventoon, met antiek-finishing of finishing in kersen. Aan u de keus.

meubels op maat laten maken

Kenmerkende stijl van precisie en perfectie

De ontwerpstijl van Jan Frantzen laat zich het best omschrijven als een stijl van precisie en perfectie. Hoewel hij zich al meer dan 40 jaar vastbijt in het meubel ontwerpen zal dit vak hem nooit gaan vervelen. Ook wanneer klanten hun eigen meubelideeën bij hem aandragen gaat hij vol passie aan de slag. Op basis van een inventariserend gesprek ontwerpt hij exact het gewenste meubelstuk met alle specifieke details die u als klant heeft aangegeven. Bovendien is eveneens een bezoek aan huis mogelijk, inclusief tekenwerk.

Zorgvuldig uitgevoerde aflevering van uw meubels 

Van tekentafel tot en met aflevering: bij Jan Frantzen bent u ervan verzekerd dat uw meubels op maat zorgvuldig worden behandeld. Samen met ervaren eigen medewerkers zorgt Jan Frantzen ervoor dat ieder meubelstuk de aandacht krijgt dat het verdient. Uw gewenste meubels worden in speciaal ingerichte vrachtwagens voor meubelvervoer bij u bezorgd. Hierdoor kan Jan Frantzen professioneel transport garanderen waar u verder geen omkijken naar heeft. Het enige wat u hoeft te doen is enkel en alleen te genieten van uw unieke en nieuwe meubilair. Graag horen wij wat Jan Frantzen voor u kan betekenen.